BYGNINGS[-]KONSTRUKTØR

På professionsbacheloruddannelsen til bygningskonstruktør lærer du en byggeproces at kende fra start til slut, så du bliver i stand til at planlægge og koordinere bygge- og anlægsopgaver. Du lærer også at analysere bygningsdeles funktionskrav samt udføre den tekniske projektering med valg af materialer og konstruktioner.

 

HØR OPLÆG OM UDDANNELSEN 

I videoen kan du høre om uddannelsens opbygning, optagelseskrav, uddannelsens fag, prakfik og meget mere. På uddannelsen til bygningskonstruktør i Esbjerg lærer du at planlægge, projektere og koordinere bygge- og anlægsopgaver.

Uddannelsen giver erhvervskompetencer til mange forskellige arbejdsopgaver i f.eks. arkitekt-, ingeniør- og entreprenørvirksomheder hvor der bl.a. arbejdes med projektering, planlægning, drift, vedligehold og energioptimering af eksisterende byggeri. Nogle vælger at arbejde med byggestyring under bygningernes opførelse, hvor de koordinerer arbejdet på byggepladsen, planlægger materiale- og tidsforbruget og afklarer de juridiske og økonomiske aspekter ved byggeriet.